De ce sa alegem anvelopele DUNLOP ?
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

De ce sa alegem anvelopele DUNLOP ?

De ce sa alegem anvelopele DUNLOP ?

De fiecare data cand ne pregatim sa inlocuim anvelopele la autovehicul se da o adevarata lupta in mintea noastra: pretul anvelopei vs calitatea anvelopei. Cine trebuie sa castige ? Greu de spus... probabil ca ambele... Pentru a va ajuta sa faceti alegerea cea mai potrivita astazi vom veni cu cateva informatii despre anvelopele Dunlop.

Totul ţine de condus...

Dunlop are urmatoarea filozofie: cu cât simţiţi drumul mai bine, cu atât mai incitant devine condusul.

Echipa Dunlop proiecteaza anvelope pentru a va ajuta sa obtineti performate maxime cu vehiculul dumneavoastra de fiecare data.

Datorita acestei filozofii Dunlop are ca principal obiectiv, in cadrul planului de dezvoltare, contactul cu drumul. Daca vehiculul este echipat cu anvelope care au o aderenta sporita puteti avea o experinta tactila mai accentuata, precizie mai mare in curbe si raspuns mai rapid la fiecare rotire a volanului.

Toate acestea va ofera timpul necesar pentru a reactiona atunci cand aveti nevoie.

Când sunteţi echipat cu anvelope Dunlop, simţiţi diferenţa.

De pe pistele de curse pe şosea...

Anvelopa Dunlop beneficiază de tehnologii care aduc succesul pe pistele de curse. Dunlop a obtinut prima victorie la curse în 1902,18 ani mai tarziu, in 1920, Dunlop realiza anvelope capabile să susţină viteze de peste 300 km/h. Astăzi, palmaresul Dunlop cuprinde 8 titluri mondiale de F1, 34 de victorii la Le Mans şi peste 100 de titluri de campionat mondial.

Dunlop continua să împinga limitele de performanţă pentru automobilismul sportiv, proiecteaza si produce anvelope nu doar pentru curse ci si pentru celelalte categorii de masini folosind tot ce este mai bun din toata experienta acumulata.

Prima alegere pentru cele mai bune automobile de curse...

Dunlop colaboreaza cu producătorii importanţi de autovehicule pentru a maximiza performanţa modelelor lor sport şi de lux. Anvelopele Dunlop dotează din fabrică maşini ca Mercedes SLK, Audi TT,Porsche 911 Carrera, BMW Seria 5. Aceasta este o dovadă a performanţei şi calitatii pe care o primiti cu fiecare anvelopă Dunlop achizitionata.

Adaugat Vineri, 21/03/2014
Sursa: dunlop.eu
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>