Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts !

Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts !
Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts ! Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts ! Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts ! Dacia Duster Admirable - Tuning extrem de la LZparts !

Dupa ce tunerul german ELIA, atelier de tuning specializat in modificari aduse masinilor din grupul Renault, a oferit partea sa de atentie Daciei Duster, cei de la LZParts au iesit si ei la rampa cu proiectul Admirable, o operatiune de tuning destul de agresiva care face ca SUV-ul nostru carpatin sa para mult mai sportiv si dinamic.

Odata cu acest proiect, Dacia Duster apare ca o masina mult mai sportiva, imagine oferita de cateva elemente de desing cum ar fii forma noua a proiectoarelor, integrate in mijlocul grilei, care au inlocuit bananul halogen cu becuri de tip LED. S-au montat de asemenea elemente de protectie din plastic la nivelul bosajelor dar si un scut de protectie pentru motor. S-a intervenit si asupra garzii la sol care acum este mai inalta cu aproape 30 de centimetri.

Decorarea masinii la exterior s-a facut cu autocolant CarWrap, nuanta avand denumirea de rosu Burgundi.  La interior, tinand cont de faptul ca cei de la Dacia nu au venit deocamdata cu noua plansa de bord care sa includa sistemul Media Nav, s-a optat pentru integrarea in consola a unui sistem de navigatie Parrot Asteroid Smart cu ecran tactil care printre multiplele functii pe care le are, poate afisa si temperetura exterioara.

Si pentru ca totul sa fie in ton cu noile tendinte, pe langa insertiile din plastic rosu de la nivelul consolei centrale, al volanului si al portierelor, s-a montat si unitatea de pilot automat care este comandat de o maneta aflata in stanga volanului, sub maneta de semnalizare. Iar pentru a iesi in evidenta pe timp de noapte, s-a avut in vedere modificarea ceasurilor de bord iar in oglinzile exterioare au fost integrate lumini care proiecteaza sigla Dacia pe sol.

Pentru a pune in valoare si mai bine caracterul de off-roader al Dusterului, pe langa inaltarea propriu zisa a masinii pe arcurile H&R, s-au folosit jante W-TecExtrem 8.5x20 5x114,3 cu ET35 si anvelope Michelin Pilot Super Sport 235/35R20. Din kitul de tuning mai fac parte geamurile electrice cu impuls si luminile de stop cu functie pentru situatii de urgenta.

Adaugat Joi, 20/06/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>