BMW continua parteneriatul cu producatorul de anvelope Pirelli
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

BMW continua parteneriatul cu producatorul de anvelope Pirelli

BMW continua parteneriatul cu producatorul de anvelope Pirelli
BMW continua parteneriatul cu producatorul de anvelope Pirelli BMW continua parteneriatul cu producatorul de anvelope Pirelli

Producatorul german BMW a reconfirmat colaborarea tehnica cu producatorul de anvelope Pirelli pentru echiparea puternicelor SUV-uri X5 si X6 in versiunile de caroserie E70. Anvelopele de prima echipare omologate pentru cele doua modele vor face parte din gama P Zero la dimensiunea de 21 de inch. In plus, aceste anvelope run-flat au fost dezvoltate pentru a putea tine pasul cu pretentiile pe care atat producatorul masinii dar si clientii finali le au de la masinile in cauza.

De asemenea, decizia priveste si completarea gamei de anvelope Pirelli pentru masinile BMW din seria 1, seria 3, noua serie 3GT, seria 5, seria 6 Gran Coupe si seria 7. Nu au fost uitate nici cross-over-urile producatorului german, X1 respectiv X3.

Cu profilul sau asimetric, anvelopa Pirelli P Zero ofera o inalta tinuta de drum si o rezistenta scazuta la rulare. Totodata, cele doua nave amiral, X5 si X6, sunt ajutate de acest model de anvelopa sa-si puna in valoare valentele sportive garantandu-le stabilitate si aderenta la sosea chiar si pe teren umed. Nivelul uniform de uzura este asigurat de forma speciala a benzii de rulare, lucru care imbunatateste calitatile binecunoscutei anvelope.

Pirelli P Zero este omologat pentru BMW X5 si X6 pe dimensiunile:

285/35R21 105Y XL run-flat pentru puntea fata (cod 2306200)

325/30R21 108Y XL run-flat pentru puntea spate (cod 2306300)

Faptul ca Pirelli P Zero este o anvelopa cu performante foarte ridicate este demonstrat si de faptul ca cei mai multi producatori de automobile si-au exprimat dorinta de a avea acest model de anvelope in prima echipare, dovada stand cele peste 250 de omologari inregistrate pana acum.

Anvelopele dezvoltate de Pirelli pentru BMW se vor face remarcate printr-un semn in forma de stea care va aparea pe flancul anvelopei. Practic, acest semn indica faptul ca Pirelli se pliaza dupa nevoile specifice fiecarui producator auto in parte, existand si alte semne care sa faca legatura intre producatorul Pirelli si alti fabricanti de automobile in functie de cerintele lor.

Semnul in forma de stea va aparea si pe anvelopele de iarna Pirelli Sottozero serie 2 si Pirelli Scorpion Ice&Snow in peste 30 de dimensiuni destinate sa acopere necesarul echiparii masinilor BMW.

Adaugat Sambata, 22/06/2013
Sursa: stiriauto.ofsaid.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>