Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 !

Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 !
Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 ! Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 ! Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 ! Anvelopele NOKIAN castiga testele de iarna ADAC 2013 !

Anvelopele de iarna Nokian obtin cele mai bune calificative in cadrul testelor de iarna organizate de ADAC in ediția 2013. Acelasi calificativ maxim a fost oferit si de organizatia pentru protectia consumatorului Stiftung Warentest.

Anvelopa de iarna Nokian WR D3 a obtinut calificativul “bine” (deosebit de recomandabila) atat in testele ADAC 2013 cat si in cadrul evaluarilor organizatiei pentru protectia consumatorilor Stiftung Warentest, inscriindu-se astfel printre cele mai bune anvelope. Revista Auto Motor si Sport a oferit de asemenea cel mai inalt calificativ anvelopei Nokian in urma testelor de iarna 2013.

In timpul testelor, anvelopa Nokian s-a facut remarcata prin cateva puncte forte din care enumeram o foarte buna echilibrare si un comportament bun atat pe carosabil uscat cat si pe carosabil ud sau acoperit cu zapada. Nu au fost indentificate puncte slabe ale acestor anvelope testate de cel mai mare club automobilistic din Europa.

Cotidianul german Auto considera ca anvelopa Nokian WR D3 este “foarte recomandabila” si o claseaza pe locul doi. Auto Club Europa si GTU, impreuna cu revistele Gute Fahrt, Auto Bild si Auto Bild Allrad ofera calificativul “recomandabila” in timp ce de la revista Auto Bild Sportscar primeste calificativul “buna”.

Noul Nokian WR SUV 3 High Performance a iesit si el catigator in testele de iarna pentru vehicule sportiv-utilitare realizate de revista germana OFF ROAD, obtinand scorul maxim "foarte recomandabila". Acelasi calificativ l-a primit si din partea revistei SUV Magazin.

Testele ADAC au fost efectuate tinandu-se cont de anumite criterii importante precum zapada, gheata, carosabil umed sau uscat, consumul de combustibil sau uzura. Tot pe baza acestor criterii anvelopele Nokian au obtinut calificativul “bine” si din partea celor de la Stiftung Warentest.

Asadar, inca odata rezultatele testelor confirma binecunoscutele calitati ale anvelopelor de iarna Nokian in ceea ce priveste siguranta la rulare si caracterul ecologic. Obtinand nota maxima de 1,7 la rularea pe carosabil uscat, Nokian va oferi satisfactie si soferilor care doresc sa ruleze cu viteze mari dar in conditii de siguranta in timpul sezonului rece.

Concepute pentru conditii extreme de iarna, noua generatie de anvelope Nokian Hakkapeliitta a reusit deja sa iasa castigatoare in testele de iarna si in acest an. Anvelopa Nokian Hakkapeliitta 8 a iesit invingatoare in testele revistelor auto finlandeze Tekniikan Maailma (numarul 16 din2013) şi Tuulilasi (numarul 12 din 2013), in revistele suedeze Vi Bilägare (numarul 13 din 2013), Auto Motor & Sport (numarul 21 din 2013) dar si in revista norvegiana Motor Magazine (numarul 7 din 2013). Nokian Hakkapeliitta 8 şi Hakkapeliitta R2 au castigat testele in cea mai mare revista cu profil auto din Rusia, Za Rulem (numarul 9 din 2013).

ADAC impreuna cu Stiftung Warentest au testat 17 modele de anvelope iarna pe dimensiunea 185/60R15 aflate in echiparea autoturismelor compacte si 15 modele de anvelope de iarna la dimensiunea 225/45R17 pentru autoturisme din clasa medie. Anvelopa Nokian WR D3 a obtinut calificativul "recomandabila" la cea de-a doua dimensiune. 

Adaugat Miercuri, 06/11/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>