Anvelope fara aer pentru ATV-ul Polaris !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope fara aer pentru ATV-ul Polaris !

Anvelope fara aer pentru ATV-ul Polaris !
Anvelope fara aer pentru ATV-ul Polaris ! Anvelope fara aer pentru ATV-ul Polaris !

Producatorul american de ATV-uri Polaris Industries a creat si va pune in vanzare un model de ATV care in loc de clasicele anvelope tubeless va fi dotat cu anvelope nonpneumatice (fara aer).

Mai precis, noul model de ATV se va numi Sportsman WV850 H.O. si are ca sursa de inspiratie modelul militar M850, unul dintre foarte putinele vehicule care la ora actuala poate fi folosit cu pneuri fara aer.

Cei de la Polaris au denumit aceste anvelope speciale Terrain Armor si au fost fabricate la inceput strict pentru uzul militar. Insa, pentru suma de 14999 de dolari pe bucata, Polaris va pune la dispozitia clientilor sai un numar limitat de vehicule ATV care vor folosi aceasta tehnologie pentru anvelopele din echipare.

Pentru a obtine o elasticitate identica cu cea a anvelopelor clasice, anvelopele Terrain Armor folosesc o plasa de polimeri asezata intr-o structura de tip fagure.

Pe langa avantajul ca nu mai trebuie avuta grija verificarii presiunii din ele, aceste anvelope sunt si mai putin poluante pentru mediul inconjurator datorita faptului ca doar suprafata de rulare este acoperita cu cauciuc si practic doar acea parte se va schimba dupa ce va fi uzata.

Exista totusi si un lucru care este comun ambelor tipuri de anvelope si anume faptul ca se produc cu diferite profiluri in functie de modul de utilizare al autovehiculului: de sosea, de zapada sau off road.

Conform celor de la Polaris, anvelopele Terrain Armor pot rula pana la 560 km dupa ce s-a tras in ele cu gloante de calibru 50 si de asemenea pot fi folosite pe o distanta de pana la 1600 de km dupa ce au fost taiate intr-o sina de tren sau de tramvai.

Adaugat Vineri, 13/12/2013
Sursa: promotor.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>