Lansare anvelope Pirelli P7 Cinturato Blue
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Lansare anvelope Pirelli P7 Cinturato Blue

Lansare anvelope Pirelli P7 Cinturato Blue
Lansare anvelope Pirelli P7 Cinturato Blue

Inginerii de la Pirelli au dezvoltat prima anvelopa premium ecologica destinata masinilor echipate cu motoare medii si mari pentru a dovedi ca pot tine pasul cu noile tendinte in materie de caracteristici ecologice si totodata imbunatatind siguranta conducatorului auto pe timpul deplasarilor. Pirelli Cinturato P7 Blue, spre deosebire de modelul anterior de anvelope Pirelli Cinturato P7, ofera clientilor sai rezultate superioare in ceea ce priveste miscorarea distantei de franare dar si din punct de vedere al rezistentei la rulare.

Dezvoltarea modelului Pirelli Cinturato P7 Blue a fost necesara din cauza cerintelor tot mai mari ale pietei pe segmentul de anvelope vara premium care sa ofere o mai buna eficacitate la franare si o rezistenta cat mai scazuta la rulare. S-au luat in calcul si performantele  obtinute pe suprafetele acoperite cu apa si oferirea unui rulaj ridicat ca numar de kilometrii.

Pirelli P7 Cinturato Blue beneficiaza de tehnologii noi, inovatoare, printre care ENERGY™ EFFICIENT care ajuta la reducerea emisiilor de dioxid de carbon  si la minimizarea consumului de carburant. Materialele ecologice din care este produsa aceasta anvelopa reduce impactul asupra mediului atat in timpul procesului de fabricatie cat si pe intreaga perioada in care anvelopa ruleaza efectiv.

Lansata in paralel cu actuala CINTURATO™ P7™, noul CINTURATO va mentine la un nivel ridicat normele de performanta si siguranta la anvelope, de asemenea oferind un nivel ridicat de confort prin silentiozitatea la rulare. De altfel, conform noilor metode de etichetare, versiunea Cinturato BLUE promite sa atinge cele mai inalte valori atat in privinta aderentei pe teren umed cat si in privinta rezistentei la rulare. 

Adaugat Marti, 14/08/2012
Sursa: pirelli.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>