Jante BORBET - Traditie si calitate
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Jante BORBET - Traditie si calitate

Jante BORBET - Traditie si calitate
Jante BORBET - Traditie si calitate Jante BORBET - Traditie si calitate

Pentru cei care nu stiu foarte multe lucruri despre producatorul de jante Borbet, in cele ce urmeaza vom incerca sa va aducem la cunostinta cateva dintre cele mai importante repere din istoria acestei marci. Traditia de turnare a metalelor isi are originile in urma cu mai bine de 130 de ani, mai exact din anul 1881. Turnarea aluminiului incepe din 1928 pentru ca din 1977 Borbet sa produca exclusive doar jante din aluminiu.

Borbet ofera in prezent cel mai bun raport pret/calitate pe piata jantelor aftermarket. In industria auto de prima echipare (OEM) este ogligatorie respectarea tehnologiei de turnare la joasa presiune si a tratarii termice, lucru de care Borbet se achita cu brio. Restul producatorilor de jante aftermarket folosesc tehnologia de turnare gravitationala.

Borbet produce jante la standarde OEM pentru mai mult de 30 de producatori auto. De asemenea are parteneriate cu 10 mari firme de tuning din Germania precum ABT, Alpina, AMG, Brabus sau Carlsson. Cu o capaciate impresionanata de productie de peste 16 milioane de unitati anual, Borbet, cu ajutorul a peste 3500 de angajati, este cel mai mare producator european de jante din aluminiu.

Borbet are in portofoliul sau cu produse aftermarket, peste 50 de modele cu dimensiuni cuprinse intre 13 si 22 inch. Modelul A de la Borbet este cel mai longeviv model de janta si se fabrica de nu mai putin de 25 de ani. Segmentul produselor de buget este acoperit de gamele Basic si Premium insa Borbet poate satisface si cele mai ridicate pretentii in materie.

Borbet a fost desemnat timp de 3 ani consecutiv drept cel mai bun furnizor pe reteaua Premio Germiania iar in anul 2011 a primit de la revista Theo Tuning distinctia pentru “Best Brand” in cadrul expozitiei de tuning de la Bodonesee.Toate modelele Borbet de jante aliaj au omologarea TUV, standardul minim impus in industria de profil.

Adaugat Marti, 15/01/2013
Sursa: 4tuning.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>