CONTINENTAL VanContact Ultra - Anvelopă de vară nouă pentru mașini autoutilitare
Anvelope | Jante | Vadrexim
CONTINENTAL VanContact Ultra - Anvelopă de vară nouă pentru mașini autoutilitare

CONTINENTAL VanContact Ultra - Anvelopă de vară nouă pentru mașini autoutilitareCONTINENTAL VanContact Ultra - Anvelopă de vară nouă pentru mașini autoutilitare

 

Noul VanContact Ultra a fost dezvoltat special de Continental ca anvelopă de vară pentru prestatorii de servicii de livrare. Prin urmare, anvelopa vine cu capacități importante pentru o conducere economică, chiar și în medii urbane.

Numărul ridicat de kilometrii parcurși, designul robust, zgomotul la rulare redus și rezistența scăzută la înaintare, fac din acestea un câștigător în ceea ce privește durabilitatea anvelopelor pentru autoutilitare.

Anul acesta, Continental va produce 20 de variante ale noii anvelope de cargo, pentru jante cu diametrul cuprins între 15 și 17 inch și pentru capacități de încărcare de până la 1.450 kg (indice de încărcare 121); omologat pentru viteze de până la 210 km/h. Producția primelor dimensiuni VanContact Ultra a început în martie 2022.

Călătoriile cu camioneta în medii urbane au cunoscut o creștere deosebită de-a lungul anilor, experții așteaptă o creștere anuală de 7% a livrărilor până în 2025.Volumul vânzărilor de vehicule de transport și anvelope crește odată cu aceasta.

Potrivit asociației comerciale europene ACEA, în Europa vânzările de vehicule din acest segment au crescut cu 40% doar între 2014 și 2019.


Cauciucuri continental vancontact ultra


Pe lângă faptul că oferă cea mai bună siguranță, dezvoltarea anvelopelor s-a concentrat în primul rând pe durabilitate. De exemplu, Continental folosește cea mai recentă generație de polimeri funcționalizați în compusul său, pentru a combină un număr mare de kilometri, cea mai scăzută rezistență la rulare și durabilitate.

Umărul exterior închis prezent pe designul benzii de rulare servește, de asemenea, duratei de viață ridicate a acestei anvelope, oferind rezistență și un zgomot la rulare deosebit de scăzut.

Pentru a preveni deteriorarea anvelopelor de către pietrele care se blochează în canelurile benzii de rulare, „opritoarele de pietre” sunt atașate în cele două șanțuri exterioare, împiedicând dinții să se încrucișeze între cauciuc și pietre și asigurând că orice obiecte care pătrund sunt evacuate rapid.

Pereții laterali ranforsați ai acestei anvelope de vară sunt un punct forte prin care noul VanContact Ultra este mai robust. Cei de la Continental folosesc blocuri pentru a proteja părțile sensibile ale anvelopei împotriva deteriorării cauzate de contactul cu bordură, care este adesea inevitabil în timpul livrării în zonele urbane.

Anvelope continental vancontact ultra


Noul VanContact Ultra a obținut următoarea certificare UE pentru eticheta anvelopelor: un indice „B” în ceea ce privește rezistența la rulare, clasa superioară „A” pentru distanța de frânare pe carosabil umed și un „B” pentru zgomotul de rulare.

• Progrese semnificative de dezvoltare în sustenabilitate: kilometraj crescut, rezistență la rulare și durabilitate

• Zgomot redus și un factor de siguranță ridicat

• Special dezvoltat pentru servicii de livrare și vehicule artizanale

Adaugat Joi, 04/08/2022
Sursa: continental.com
<> HOTEL ANVELOPE <> VANZARI ANVELOPE SI JANTE AUTO <> COMENZI RAPIDE LA TEL.0730.710.764 <>
<> HOTEL ANVELOPE <> GARANTIE ANVELOPE 3 ANI <> LIVRARE GRATUITA... <> MONTAJ IN BUCURESTI <>
<> HOTEL ANVELOPE <> VANZARI ANVELOPE SI JANTE AUTO <> COMENZI RAPIDE LA TEL.0730.710.764 <>