Anvelope personalizate - Noua tehnologie Bidgestone
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Anvelope personalizate - Noua tehnologie Bidgestone

Anvelope personalizate - Noua tehnologie Bidgestone
Anvelope personalizate - Noua tehnologie Bidgestone Anvelope personalizate - Noua tehnologie Bidgestone

Salonul Auto de la Geneva de la inceputul acestui an, a adus in premiera noua realizare a celor de la Bridgestone si anume noua tehnologie de imprimare a anvelopelor, complet diferita de oricare alta existenta  in prezent pe piata. Practic, cu aceasta noua tehnologie, cauciucurile masinii dumneavoastra pot fii colorate sau personalizate in functie de preferintele dumneavoastra.

In trecut, singura posibilitate de personalizare a anvelopelor era fie cea cu colorarea literelor cu anumite tipuri de vopsea fie un proces tehnic mai complicat prin adaosul de cauciuc alb pentru prevenirea modificarilor de culoare si pentru a oferi o vizibilitate mai buna in timp, insa cu adaugarea unei greutati suplimentare asupra produsului finit. Avand in vedere necesitatea de a deveni tot mai atenti cu mediul inconjurator, Bridgestone, prin noua tehnologie, reuseste sa faca economie de carburant prin pastrarea anvelopelor astfel produse in limite optime de greutate.

Procesul tehnologic de imprimare a multitudinii de tipare colorate pe partile laterale ale anvelopelor Bridgestone se face prin aplicarea a doua straturi de material successive. Primul strat, cel ales de client pentru personalizarea anvelopei, este urmat imediat de cel de-al doilea strat care are rol de protejare a primului si de prevenire a decolorarii si uzurii in timpul rularii. In acest fel, avem siguranta ca modelul va ramane le fel de vizibil pe toata durata in care anvelopa este folosita. Din punct de vedere estetic, cu siguranta vom asista la o revigorare generala a aspectului masinii pe care o conducem.

Desi inca nu au fost anuntate preturile de productie la anvelope pentru aceste variante de personalizare, credem ca exista premizele unei clientele care ar dori sa beneficieze de aceasta tehnologie inovatoare. Bridgestone nu este doar un fabricant de gume premium ci doreste sa vina in intampinarea nevoilor clientilor sai de a-si personaliza anvelopa cu poze tiparite pe margini care ulterior sa poata fii modificate sau chiar eliminate. Cu siguranta inginerii vor cauta sa imbunatateasca si mai mult aceasta inovatie, explorand toate oportunitatile pe care le au la dispozitie.

Adaugat Luni, 09/04/2012
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>