Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ?
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ?

Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ?
Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ? Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ? Raliul Moldovei Cotnari Bacau - Se va decide campionul ?

A saptea etapa din Campionatul National de Raliuri Dunlop se va desfasura in intervalul 12-14 septembrie la Bacau si va alinia la start nu mai putin de 36 de echipaje. Toti pilotii aflati in pozitii fruntase in lupta pentru titlu vor fii prezenti in aceasta etapa in urma careia Francois Delecour ar putea fii desemnat matematic campion national pentru al doilea an la rand.

Desi perioada de desfasurare a acestei etape se suprapune cu cea din Polonia din cadrul Campionatului European, s-au gasit cativa piloti care au preferat sa concureze aici.

Astfel, in lupta pentru podium se vor intrece David Botka, Edwin Keleti, Dan Gartofan, Vali Porcisteanu si Marco Tempestini, cel din urma, desi implicat alaturi de Napoca Rally Academy si in Campionatul European, preferand sa concureze la Bacau.

Devenit pricipalul favorit la castigarea titlului national,fostul vicecampion mondial Francois Delecour va concura alaturi de copilotul sau Dominique Savignoni pe un Peugeot 207 S2000.

Printre absentii de marca din aceasta etapa, se numara Simone Tempestini si Sebastian Barbu. Daca Simone Tempestini, lider la juniori de altfel, va concura in Polonia, Sebastian Barbu clasat pe locul doi in clasamentul dedicat masinilor cu doua roti motrice, nu va participa din cauza programului sau incomplet din campionatul intern. Din acest motiv, lupta pentru un loc bun la aceasta categorie se va da intre ocupantul locului trei de la aceasta categorie, Adrian Raspopa si Alexandru Filip.

In cadrul etapei de la Bacau vor exista si doua cupe dedicate marcilor Dacia si Suzuki. Echipajele vor pilota masini absolut identice ca specificatii tehnice urmand ca departajarea sa se faca in urma stilului de pilotaj al fiecarui echipaj pe probele speciale. In total vor participa 14 echipaje in cupele monomarca de la Bacau, noua pe masinile Dacia Logan si 5 pe Suzuki Swift Sport.

Adrian Raspopa, aflat si in calitate de organizator la Raliului Moldovei Cotnari Bacau 2013, s-a declarat incantat ca in cadrul acestei etape vor fii prezente la start toate numele mari participante la lupta pentru podium, cu atat mai mult cu cat o parte dintre ei au renuntat sa participe la etapa din Polonia. Se spera asadar ca etapa in sine sa se ridice la nivelul de spectacol asteptat, gratie pilotilor care vor participa la acest raliu.

In ziua de vineri, 13 septembrie, de la ora 11, concurentii vor lua startul in cadrul Raliului Moldovei Cotnari Bacau unde vor avea de parcurs peste 127 de km desfasurati pe 11 probe speciale. Noutatea absoluta a acestei etape consta in faptul ca vineri, incepand cu ora 16:54, fanii sporturilor cu motor pot urmari in premiera in Romania Superspeciala Speed Park, transmisa atat pe postul TVR3 cat si la TVR Iasi. Proba va fii redifuzata incepand cu ora 19 si pe GSP TV.

Pentru spectatorii prezenti la acest eveniment, odata cu terminarea etapei vor fii invitati la concertele sustinute de formatiile Compact, Crush si Alexandra Ungureanu. Scena va fii amplasata in fata Prefecturii din Bacau.

Adaugat Sambata, 07/09/2013
Sursa: autoexpert.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>