Noul BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Noul BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook !

Noul BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook !
Noul BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook ! Noul BMW X5 va fi echipat cu anvelope Hankook !

             La sfarsitul lunii noiembrie la Seul in Coreea de Sud, oficialii producatorului de anvelope Hankook au anuntat marirea portofoliului de produse premium pentru constructorii de masini din Germania. Astfel, Hankook va livra anvelopele UHP (Ultra High Performance) pentru echiparea noii generatii BMW X5, colaborare ajunsa deja la a 5-a generatie de BMW care beneficiaza de aceste anvelope.

        "Odata cu furnizarea anvelopelor Hankook UHP pentru BMW X5, compania Hankook Tire doreste sa isi extinda prezenta pe piata mondiala prin furnizarea de anvelope premium pentru segmentul SUV” a declarat in cadrul evenimentului Seung Hwa Suh, vicepresedintele companiei. Noul model de anvelopa Hankook SUV Ventus S1 Evo2, va beneficia de o constructie complet noua, cu puternice accente sportive si dinamice, special dezvoltata pentru acest tip de masini.

          Pentru crearea modelului Hankook SUV s-a avut in vedere dinamicitatea acestei categorii de autovehicule si faptul ca posesorii lor vor avea asteptari pe masura performantelor masinii. Drept urmare confortul in conditii de lux, zgomotul foarte redus in timpul rularii si rezistenta la rulare au fost cerinte exprese ale producatorului.

       “Noul  Ventus S1 evo2 SUV va fii o anvelopa de ultra inalta performanta care se va adapta corespunzator la caracteristicile SUV-urilor premium, precum noul BMW X5, tocmai pentru a simti spiritul sportiv dar fara a uita insa de atributele de eficienta si excelenta de mediu, atribute care devin tot mai importante in ziua de azi" a declarat Klaus Krause, inginer si director tehnic al Centrului European Hankook de la Hanovra, Germania.

           Fabricata cu tehnologie noua si foarte sofisticata, anvelopa Ventus S1 evo2 vine cu o raza de rulare multipla si cu dublu strat de carcasa pentru a favoriza o suprafata de contact cat mai mare intre anvelopa si suprafata de rulare, in orice conditii. Rezultatul tutror acestor eforturi impresioneaza nu doar prin rezistenta crescuta la acvaplanare ci si printr-un echilibru optim al suprafetei de contact,  atat pe drumuri uscate cat si pe drumuri ude.

        De asemenea, s-au inregistrat imbunatatiri ale controlului si sigurantei la viteze mari iar odata cu introducerea blocurilor de profil in trei straturi cu aranjament special inspirat de DTM, anvelopa garanteaza o eficienta mai buna a tractiunii pe toata durata sa de viata. In compozitia anvelopei se regaseste cea mai noua generatie de siliciu, lucru care va imbunatatii tractiunea pe carosabil ud si care confera o rezistenta mai buna la imbatranire.

          Anvelopa Hankook SUV Ventus S1 Evo2 va fii disponibila la comercializare incepand din primavara lui 2014, cu diametre cuprinse intre 17 si 22 inch si latimi intre 225 si 315 mm.

Adaugat Luni, 30/12/2013
Sursa: global.hankooktire.com
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>