Goodyear EfficientGrip Compact - Model de anvelope dedicat in special masinilor de oras!
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Goodyear EfficientGrip Compact - Model de anvelope dedicat in special masinilor de oras !

Goodyear EfficientGrip Compact - Model de anvelope dedicat in special masinilor de oras !
Goodyear EfficientGrip Compact - Model de anvelope dedicat in special masinilor de oras ! Goodyear EfficientGrip Compact - Model de anvelope dedicat in special masinilor de oras !

Producatorul de anvelope Goodyear, a anuntat lansarea noului model EfficientGrip Compact, o anvelopa dedicata in special masinilor mici de oras. Aceasta va fii disponibila pe dimensiuni intre 13 si 15 inch in 26 de tipodimensiuni diferite.

Printre performantele notabile ale acestei anvelope de vara trebuie sa mentionam franarea excelenta pe suprafete ude datorita multiplelor taieturi in blocul de profil si al canelurilor de dimensiuni marite.

De asemenea, canelurile blocului de profil elimina foarte eficient apa de sub roata pentru a miscora cat mai mult riscul aparitiei acvaplanarii. Aceste performante au primit clasa B la aderenta pe teren umed si clasa C la eficienta energetica (consumul de combustibil).

Un alt lucru demn de luat in seama este optimizarea structurii anvelopei, care prin formele sale eficiente, reduc greutatea produsului finit cu pana la 5% fata de vechiul model, Goodyear DuraGrip.

Odata cu scaderea cantitatii de material folosit si a optimizarii partilor componente, se genereaza mai putina caldura si se obtine un nivel mai bun al rezistentei la rulare.

Rigiditatea benzii de rulare reduce deformarea partilor componente din cauciuc si astfel se pierde mai putina energie iar blocurile din zona laterala a anvelopei  maresc zona de contact cu solul din timpul franarii si ofera o rigiditate laterala mai mare in timpul virarilor. Distributia optimizata a presiunii din anvelopa asigura acesteia o uzura uniforma ceea ce inseamna o viata mai lunga a anvelopei ca numar de kilometri parcursi.

Referitor la lansarea pe piata a noului model de anvelope, Hugues Despres, Brand Director Goodyear EMEA, a declarat  ca “In Europa, piata pentru masinile mici de oras este in crestere iar anvelopa Goodyear EfficientGrip Compact, prin beneficiile sale, vine sa raspunda acestei nevoi”.

Adaugat Marti, 16/07/2013
Sursa: turatii.ro
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>