Continental va creste productia de anvelope la nivel european !
Anvelope | Jante | Vadrexim
ANVELOPE DE VARA, ANVELOPE DE IARNA, CAUCIUCURI NOI IEFTINE. JANTE ORICE AUTO, JANTE ALIAJ SI TABLA.
ANVELOPE SI JANTE LA VADREXIM !
Meniu

Continental va creste productia de anvelope la nivel european !

Continental va creste productia de anvelope la nivel european !
Continental va creste productia de anvelope la nivel european ! Continental va creste productia de anvelope la nivel european !

Producatorul de anvelope Continental si-a exprimat intentia de a creste numarul anvelopelor pentru camioane si autobuze fabricate anual la fabrica din Puchov situata in Slovacia.

Se asteapta ca in urmatorii ani productia inregistrata in acest moment, de 2,6 milioane de unitati, sa creasca pana la 3 milioane de unitati, investitia in aceasta situatie ajungand pana la 100 de milioane de euro.

Fabricantul a facut cunoscut faptul ca in momentul in care vor fii alocate sumele de bani necesare demararii acestui proiect iar productia va incepe sa creasca, va depinde numai de evolutia pietei si de cererea clientilor finali ca acest segment de anvelope sa aiba cresterea scontata.

Andreas Esser, directorul departamentului anvelope comerciale din cadrul Continental a declarat ca desi Europa trece printr-o situatie economica foarte grea, s-a inregistrat totusi o crestere semnificativa pentru cauciucuri de camioane si autobuze.

Acesta a mai precizat ca datorita activitatii constante desfasurate in pietele din Europa de Est, Africa si Orientul Mijlociu, producatorul Continental este motivat sa fructifice si pe viitor potentialul acestor piete iar pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie extinsa si modernizata cea mai mare facilitate de productie din EMEA.

Fabrica din Puchov este recunoscuta ca cea mai mare fabrica de pneuri pentru autovehicule utilitare si autovehicule de transport persoane a  celor de la Continental din zona EMEA. Facilitatea din Slovacia nu doar ca va cunoaste o cresterea a numarului de unitati produse dar va beneficia si de proceduri suplimentare de modernizare a utilajelor de productie si a infrastructurii in asa fel incat sa se poate atinge cele mai inalte cote de eficienta in productia de cauciucuri.

“Puchov va fii astfel prima fabrica a Continental care va produce a treia generatie de anvelope pentru autobuze iar prin aceasta masiva investitie Continental se va asigura ca toate cerintele clientilor si utilizatorilor finali ai acestor anvelope vor avea toate sansele sa fie indeplinite” a declarat seful departamentului de productie a anvelopelor comerciale Thierry Wipff.

Adaugat Luni, 05/08/2013
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> COMENZI RAPIDE DE ANVELOPE SI JANTE LA TEL. 0730 710 764 <>
<> LIVRARE 100% GRATUIT... <> GARANTIE 3 ANI LA ANVELOPE NOI <> MONTAJ LA CUMPARARE... <>